viernes, 26 de julio de 2019

Дитячі вікуньї та інші маленькі Андські тварини зі своїми матерями. Красиві фотографії


Дитячі вікуньї та інші маленькі Андські тварини зі своїми матерями. Красиві фотографії


Зображення красивих маленьких звірят, як викуньи, з легкими відтінками і зеленими насадженнями в якості фону, вселяють нам внутрішній світ, ми створюємо відчуття фамільярності, що переконує нас. Ця емоція посилюється, коли ми бачимо їх у супроводі своїх матерів, граючи в їх природному середовищі, рятуючись в них або просто насолоджуючись ваша присутність і контакт. Як і у людей, і як у невеликого потомства інших перуанських верблюдів (і Андських, таких як "лама" або лама глама, гуанако і альпака).

На щастя, що всі вони знаходяться на високогір'ї або "перуанських Андах", це неприємно знати, що браконьєри, недобросовісні злочинці, завжди залишають сліди своїх злочинів і корумповані чи некомпетентні органи ніколи не виконують роль захисту цих видів

Vicuña baby- (Vicugna vicugna)




Вікунья - найменший вид родини Camelidae, він має лише чверть ваги гуанако, але має подібну форму тіла, з довгою тонкою шиєю і тонкими ногами. Вони живуть у високогірних луках в Андах Перу, Болівії, Аргентині та Чилі; рідко нижче 3500 м (11 500 футів). У висотах, де він живе, умови холодні та сухі, тому вікуні ніколи не віддаляються далеко від джерела проточної води.




Червоно-коричневий шар Вікегося товстий і волохатий, і дозволяє тваринам переносити холод, сніг і лід гірської середовище проживання. Жінка має термін вагітності від 10 до 11 місяців. Молоді люди можуть стояти і ходити незабаром після народження і годувати грудьми протягом приблизно 10 місяців.

Альпака (Vicugna pacos)



Альпака також живе в нагір'ях Анд, переважно поблизу відносно вологих територій. Це як полум'я, одомашнена верблюжа, але вона менша за останню. Смертність дитячих альпак є тривожною. При серйозній епідемії до 100 можуть загинути до 80; У менш тяжкі місяці втрачається від 40 до 50 нащадків. Група дослідників з Національного університету Сан-Маркос (San Marcos), успішно розробили вакцину для зниження смертності дитини альпака. Адекватна і своєчасна Санітарна обробка зменшує або запобігає дії бактеріальних інфекцій, що викликає діарею, або дію ротавірусу, коронавірус і паразитів.




Жіноча альпака має термін вагітності 11 місяців; наступного місяця він може бути знову вагітним. Інтенсивна репродуктивна діяльність без періоду спокою впливає на імунітет потомства.

Лама (Lama glama)





"Лама" (Lama glama) є найбільшою і найважчою верблюжою в Америці, що досягає 1,6 метрів і важить більше 150 кг. Він живе в гірських районах і найздоровіше населення в Болівії.

Гуанако (Lama guanicoe)





Як і vicuña, гуанако (Lama guanaco) є дикими верблюдами, і вони знаходяться в достатку в аргентинській Патагонії, де проживає близько 80% всього населення. Гуанако надзвичайно пристосований, вони можуть жити в чагарниках, горах (до 4500 метрів), саванах, вологих помірних лісах, пасовищах тощо. Шерсть також цінується.

Посилання на інші публікації про vicuñas

Дитина Vicuñas та інші - Call, гуанако і альпака. Зображення маленьких істот, які виробляють благополуччя.

Список літератури

Sanmarquinos Crean Vacuna que Reduce Mortandad en Alpacas Bebés, noviembre 28, 2018

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.